Blogg

Veiviseren til Verkstedet!

Hei, har du problemer å finne fram til oss, se på vår kjekke video, for lettere å finne fram!

Akvarellpapir

Når du maler med akvarellfarger er papiret vel så viktig som farger og pensel. Papirets evne til å absorbere malingen er en vesentlig del av teknikken. Vi leverer akvarellpapir i bomull eller med fin tremasse av cellulose. Papir i 100% bomull er det beste papiret. Bomullsfibrene er lange, sterke og naturlig absorberende, noe som gjør dem ideelle til produksjon av akvarellpapir. Papir laget med tremasse av cellulose er også gode alternativer. De er vesentlig rimeligere, er syrefrie og har en helt akseptabel kvalitet. Vi selger løse ark i ulike formater og en rekke forskjellige blokker: Limt på en side, hellimt eller i spiralblokk, valget er ditt.

Akvarellpapir


Golden gels og molding paste

GOLDEN Gels og Molding Pastes består av et stort utvalg medier i ulike konsistenser fra rennende til skulpturerbare, med ulik transparens og finish. Gels egner seg for å lage glasurer, blande med maling, “strekke malingen”, bygge teksturer, påvirke glans og som grunninger eller lim. Pastaene (Molding Pastes) utgjør et utvalg teksturpastaer og grunninger for forskjellige teknikker og effekter når de blandes med farge. De fungerer også som grunninger for bruk av andre tegne- og malemedier.

Golden gels og molding paste


Hvordan man bruke Golden Fluid Acrylic mediums..

Claessens artists lerret

Claessens har vært Europas ledende produsent av lerret siden 1906. Deres kvalitetshåndverk, tradisjon og erfaring har gjort Claessens kjent også utenfor Europa. Dette er velkjente kvaliteter som har vært på markedet i lange tider. Håndverksmessig utførelse og blikk for detaljer er fortsatt viktig. Dette gjør at Claessens kan garantere en stabil kvalitet av beste slag som vil øke verdien på det kreative arbeidet.

Claessens lerret


Neste side