Om oss

Fellesskapet

Velkommen til Vaux`s Galleri og Rammeverksted, vi ønske å delta og bidra så godt vi kan i vårt lokale samfunn. Livet er en livslang læreprosess, og det vi har lært i dette miljøet, og vi ønsker å videreformidle alt det spennende flotte folk vi treffer hver dag. Bunnlinjen må har et positiv trekk for at vi skal overleve, men målet til selskapet er også å være en positiv puls i den norsk velferd.

Vi som representerer Vaux's Galleri og Rammeverksted har stadig utviklet våre ferdigheter og utvalg gjennom mange år, vi er en familiebedrift som arbeider intenst for de kunstutrykkene vi ønsker å formidle. Marit Ann Bolseth Addison (MABA) er ansvarlig for samtlige kunstuttrykk som omfavner denne nettsiden og galleriet, mens Mike Addison er ansvarlig for rammeverksted og nettbutikken.

Vi tar mye av vår inspirasjon fra naturens skatter, både stort og smått, som omfavner og beriker oss alle sammen.

Hvis du tar turen innom galleriet, vil du oppleve en avslappet atmosfære skapt av en kunstners ønske om å formidle noe positiv. Vi arbeider inne i galleriet så vi håper at du liker aromaen av fersk olje og akrylmaling eller av nybrent keramikk. Hvis du ønsker å se noen av maleriene på din vegg hjemme kan du låne med deg malerier hjem. Vi kan også komme hjem til deg på hjemme besøk og være behjelpelig med oppheng og hjemkjøring. Kom gjerne innom galleriet og snakk med oss om dine ønsker, sammen kan vi komme frem til noe unikt spesielt for deg om det er et maleri, gicleé, keramikk eller innramming. Du er hjertelig velkommen.

Om oss

Bilde fra Giljastølen i Rogaland