Tjenester

Vaux`s Rammeverksted og Kunstartikler har også flere tjenester vi kan tilbyr kunstner og kunst interessert kunder, vi er veldig glad hvis dere tar kontakt! Noen tjenester er nevnt under.

Hjemkjøring av varer

Vi tilbyr hjemkjøring av varer etter avtale innenfor området Stavanger, Sandnes, Randaberg og Sola. Denne tjenester kan man bestille mens man kjøpe varer i nettbutikken eller bestiller tjenester direkte fra verkstedet. Spesielt interessant for de som vil har større eller tyngre produkter levert.

Hjemkjøring av varer

Innramming

Minner fra Tou Scene, Suger Hill på besøkMinner fra Tou Scene, Suger Hill på besøk


Vi utfører fagmessig innramming av kunst eller andre verdifulle minner med riktig bruk av konserveringsmaterial og teknikker. Vi har et stort utvalg av glass, passepartout og rammelister som gir et flott estetisk uttrykk og riktig beskyttelse av din kunst eller verdisaker.

Innramming

Fremkalling av bilder

Vi har faste priser på fremkalling av bilder i alle størrelser, der man samtidig ønsker innramming av et verdifullt minne og verdier med riktig bruk av konserveringsmaterial og fagmessig utførsel, ta kontakt for en hyggelig prat, der vi kan love et overraskende bra tilbud, og husk at alt arbeid pågår lokalt i Stavanger!

Prisliste

Fremkalling av bilder

Gicleè

Gicleè

Vi tilbyr digitalisering og reproduksjon av kunstverk på kunstpapir og lerret, til kunstnere som ønsker seg en høyoppløselig, aldringsbestandig reproduksjon av et kunstverk, opptil maksimum bredde 108cm på Kunstpapir eller 100cm på lerret. Vi bruker kun ekte Epson HDR blekk på en Epson storformat-printer.

Prislistene under viser typiske giclee størrelser på Epson fine art papir (305gsm) eller Epson premium matte canvas (375gsm). Andre underlagstyper eller andre størrelser på forespørsel. Prisene inkluderer mva.Hjemmelån av Kunstverk

Vi tilbyr hjemmelån av vårt eget kunstverk fra galleriet i Østervåg 47, dette for at du som kunde kan få en mulighet å se kunst montert i riktig omgivelse og bruke den tiden du trenger for å vurdere en viktig handel.

Hjemmelån av Kunstverk

Rammeverksted

Tel. Rammeverksted : 00 47 92409098
E-post : kontakt@vauxs.com
Banevigsgate 5
4014
Stavanger

Åpningstider

Mandag: Stengt
Tirsday: 09-17
Onsdag: 09-17
Torsdag: 09-18
Fredag: 09-17
Lørdag: 09-16
Sunday: Stengt

Kontakt oss

Kart

Galleri

Tel. Galleriet : 00 47 98677745
E-post : kontakt@vauxs.com

Åpningstider

Mandag: Stengt
Tirsday: 12-17
Onsdag: Stengt
Torsdag: 12-18
Fredag: Stengt
Lørdag: 11-16
Sunday: Stengt

Kontakt oss

Kart